Phone Baru Nothing (2a) Terdedah dengan Gambar dan Video Baharu


Boleh dikatakan bahawa Nothing Phone (2a) sedang menjadi rahsia terburuk tahun 2024, dengan gambaran yang didakwa mengalirkan telefon itu dan syarikat induk dengan sengaja membocorkan butiran telefon kepada kita. Pada catatan terakhir itu, syarikat itu memutuskan untuk menggoda ramai lagi, kali ini dengan gambar rasmi belakang telefon dan kamera utama.

Gambar yang dihasilkan dari telefon hanya menunjukkan belakang Nothing Phone (2a), lengkap dengan glyph LED yang didakwa sebagai latar belakang dan modul kamera utama berganda. Secara khusus, ia menunjukkan telefon dalam motif putih kesemua, yang kelihatan sangat cantik.

Itu belum habis. Selain dari gambar produk, Nothing juga telah menghantar video 12 minit yang menerangkan reka bentuk dan pembinaan Phone (2a), menjelaskan mengapa mereka menitikberatkan pada beberapa elemen estetika dalam penerus asal tersebut.

Secara dalaman, kita sudah tahu bahawa Phone (2a) akan menggunakan MediaTek Dimensity 7200 Pro SoC, bersamaan dengan 12GB RAM dengan tambahan 8GB melalui penjanaan memori maya. Selain daripada itu, masih belum banyak maklumat tentang bahagian lain telefon; tidak mengenai bateri, ataupun paparan.

Nothing Phone (2a) dirancang untuk dilancarkan pada 5 Mac 2024. Kita hanya perlu menunggu sehingga hari tersebut untuk mengetahui lebih lanjut tentang telefon, termasuk berapa harganya di pasaran tempatan.

(Sumber: Nothing)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter, atau Telegram untuk mendapatkan lebih banyak kemas kini dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply