Fujifilm mendedahkan Ruang Kerja Bersepadu dan Perkhidmatan IT Pakar Untuk Mendorong Transformasi Digital PKSFujifilm Business Innovation baru-baru ini mendedahkan dua penyelesaian yang bertujuan untuk menyokong perjalanan transformasi digital perniagaan Malaysia, dengan tumpuan khas kepada memperkasakan perniagaan kecil dan sederhana (PKS).

Diumumkan semasa acara bertema “Memimpin Dunia dengan Business DX,” penawaran itu termasuk FUJIFILM IWpro, satu ruang kerja berdasarkan awan yang lengkap, dan Perkhidmatan Pakar IT, satu tawaran Perkhidmatan IT Terkelola yang direka khas untuk membantu pelanggan menguruskan sokongan IT mereka dengan cekap.

Pengurus Besar Fujifilm Business Innovation Malaysia, John Wong menekankan kepentingan memiliki aliran kerja digital yang efisien dalam landskap perniagaan yang berkembang dengan pesat pada hari ini.

“Dengan pelancaran FUJIFILM IWpro dan Perkhidmatan Pakar IT, kami mengesahkan semula komitmen kami dalam memperkasakan PKS Malaysia dalam menerima DX. Kami berminat untuk membantu perniagaan dalam menukar gaya kerja mereka dan mengoptimumkan operasi melalui perkhidmatan kami,” katanya.

FUJIFILM IWpro berfungsi sebagai ruang kerja yang terintegrasi, membina kerjasama dengan menyambungkan secara lancar ke pelbagai sistem sedia ada dan membolehkan perkongsian data yang mudah di kalangan pemegang kepentingan dalaman dan luaran. Pelbagai pengguna boleh mengakses dan melaksanakan pelbagai tugas data di FUJIFILM IWpro, yang menawarkan pengoptimuman aliran kerja, pengurusan dokumen yang cekap, dan keupayaan mencetak berdasarkan awan yang serbaguna.

Manakala, Perkhidmatan Pakar IT memberi PKS akses kepada pasukan IT yang mahir dalam memantau sistem IT, mengenal pasti isu-isu, dan menangani mereka dengan segera melalui Help Desk dilengkapi dengan keupayaan pemantauan dan pengurusan jauh. Dari penyelenggaraan harian hingga menangani gangguan besar dan menyediakan sokongan di tempat, pasukan Perkhidmatan Pakar IT bekerja bersama pasukan IT dalaman untuk meningkatkan kecekapan, mengurangkan belanja, dan mengukuhkan langkah-langkah keselamatan.

Fujifilm Business Innovation menegaskan komitmennya dalam memupuk “Pengalaman Penuh Kepuasan Pelanggan” (CHX), menekankan pendekatan berpusatkan pelanggan yang mendorong inovasi dan teknologi di seluruh produk, penyelesaian, dan perkhidmatannya.Source link

Leave a Reply