Xiaomi Smart Band 8 Pro Dijual pada Harga RM339


Xiaomi Smart Band 8 Pro telah dikesan dalam pangkalan data SIRIM pada akhir tahun lalu, yang menunjukkan pelancaran tempatan yang akan datang. Nampaknya jenama telah melakukannya dengan sedikit gembar-gembur, kerana jam tangan pintar ini kini boleh didapati melalui kedai rasminya di platform penjual atas talian, Shopee. Walaupun begitu, kelihatan juga syarikat itu menawarkan diskaun sedikit kepada pembeli awal untuk jam tangan pintar tersebut.

Jika anda terlepas info sebelum ini, Xiaomi Smart Band 8 Pro hadir dengan skrin 1.74-inci 60Hz dengan kecerahan puncak 600 nits. Ia ditenagakan oleh bateri berkapasiti 289mAh, yang syarikat tersebut mengklaim boleh bertahan sehingga 14 hari. Seperti yang dijangkakan daripada produk sebegini, ia dilengkapi dengan GPS terbina dalam, serta siri fungsi pemantauan kesihatan yang biasa, dari pemantauan kadar jantung dan oksigen darah hingga pemantauan tidur dan paras tekanan.

xiaomi smart band 8 proxiaomi smart band 8 pro
Gambar: Xiaomi

Bagi golongan wanita, terdapat juga kemampuan untuk mengesan kitaran haid. Pakej keseluruhan juga dilengkapi dengan penarafan 5ATM, bermaksud perlindungan air hingga 5m.

Seperti yang disebutkan sebelum ini, anda boleh dapatkan Xiaomi Smart Band 8 Pro melalui kedai rasmi syarikat di Shopee, walaupun laman web utama menyenaraikan jam tangan pintar ini sebagai “dalam proses”. Ia dijual dengan harga runcit RM339, tetapi dapatkannya pada atau sebelum 7 Mac, anda akan mendapat diskaun RM40. Tali Pembebasan Pantas percuma juga ditawarkan sebagai sebahagian daripada tawaran ini.

(Sumber: Xiaomi, Shopee)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk lebih banyak kemas kini dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply