Walaupun telah ada 3 versi filem Charlie And The Chocolate Factory, jangan terlalu berharap…


Walaupun dah keluar 3 versi Charlie And The Chocolate Factory ni..

Hati min masih melekat yang dekat versi 2005 Johnny Depp pgg watak Willy Wonka..pada min bukan Johnny Depp jerr penarik dalam filem ni..pelakon budak2 tu pon lebih kurang best dia..

Charlie And The Chocolate Factory 2005 ni..min masih still layan lagi..

Mengisahkan Charlie ni dari family yang miskin..dia mmg xde duit..dia nak sgt daptkan tiket gold masuk kilang chocolate si Willy Wonka ni..dia gunakan duit terakhir dia beli chocolate..

Mmg luck Charlie dia dpt gold ticket tu..memula dia pikir family dia tak cukup makan..kalau jual dpt duit..tpi atok dia ni ckp jgn jual..peluang tu dtg sekali jer seumur hidup..jangan sia2 kan..

So nak jadikan cerita..dia pergi laa melawat kilang coklat Willy Wonka tu..bkn dia sorang jerr ade 4 org lagi yg dpt tiket exclusive melawat kilang Willy Wonka ni..mcm2 hal yg jadi..

Tpi yg bagusnya walaupun plot dia focus kat lawatan kat kilang coklat tu..masih lagi dorang boleh cerita pasal back life si Willy Wonka sblum bukak kilang coklat and boleh tunjukkan mcm mne life Charlie tu..

Korang boleh layan Charlie And The Chocolate Factory 2005 dekat Astro Go

Selamat menonton 😉😉😉

#StreamOnAstro
#AstroGo




Source

Leave a Reply