Unifi telah melancarkan UniVerse secara rasmi, satu set lengkap penawaran konvergensi yang memenuhi keperluan internet rumah, mudah alih, hiburan, dan gaya hidup, memenuhi keperluan pelanggan digital semasa. Menurut syarikat tersebut, pelbagai pakejnya direka untuk meningkatkan nilai, pengalaman, dan keselesaan pelanggan dengan menawarkan penyelesaian tetap-mudah alih dan kandungan yang terintegrasi yang memberikan jimat yang signifikan, sambungan, dan sokongan selepas jualan.

UniVerse menggabungkan penyelesaian penyambungan, hiburan, dan gaya hidup Unifi, yang direka khas untuk memenuhi permintaan yang pelbagai dari pelbagai segmen pelanggan. Turut termasuk dalam pakej ini adalah pilihan untuk menjadikan pakej Unifi Home bersama pelan berbayar selepas, Unifi TV, atau pelbagai peranti dan ciri rumah pintar.

Pakej yang ditawarkan di bawah rangkaian UniVerse termasuk opsyen Individu dengan harga RM169 (RRP: RM206) untuk tempoh terhad, menawarkan Unifi Home 300Mbps, UNI5G Postpaid 39, dan langganan Netflix selama 24 bulan. Kemudian terdapat pakej Keluarga seharga RM159 (RRP: RM199), yang termasuk Unifi Home 300Mbps dan Unifi TV Family Pack. Yang terakhir dilengkapi dengan 77 saluran premium dan akses ke enam aplikasi streaming, termasuk HBO GO dan BBC Player.

Akhir sekali, terdapat pakej premium UniVerse Smart Home, yang merangkumi suatu penjagaan rumah komprehensif. Ini merangkumi TP-Link Smart Hub dengan Chime, Sensor Gerakan Pintar, Sensor Pintu / Tingkap Pintar, Kamera Keselamatan Rumah Wi-Fi AI, Kamera Keselamatan Luar Ruangan Wi-Fi, dan Pemacu IR Speaker Pintar Xiaomi.

Pelanggan sedia ada berpeluang meningkatkan pengalaman mereka dengan menambah pakej Smart Home ke pelan sedia ada mereka bermula dari RM16.00. Sementara itu, pelanggan baru boleh melanggan pakej ini bersama Unifi Home 300Mbps dengan harga RM159, kadar diskaun dari harga biasa RM176.50.

Unifi menjamin semua pakej UniVerse dilengkapi dengan pemulihan perkhidmatan 24 jam, penyelesaian Easy-Fix, dan Peringatan Perkhidmatan Proaktif melalui aplikasi MyUnifi, serta sokongan aktif dari Krew Elite Unifi. Maklumat lanjut untuk semua pelan yang tersedia boleh diperoleh melalui laman web rasmi ISP tersebut.

(Sumber: siaran akhbar Unifi)Source link

Leave a Reply