U Mobile membuka cawangan pertama di Timur Malaysia di Imago Shopping Mall, Kota Kinabalu


Syarikat telekomunikasi tempatan U Mobile telah mengumumkan bahawa ia telah membuka kedai pertamanya di Timur Malaysia, terletak di Imago Shopping Mall, Kota Kinabalu, Sabah. Ia juga mengadakan festival selama tiga hari yang syarikat sebut sebagai Cara U Sabah Fest sempena pembukaan kedai tersebut.

Kedai U Mobile sendiri, seperti yang dinyatakan dalam siaran akhbarnya, adalah “kedai perkhidmatan penuh” yang membolehkan pengunjung melakukan lebih daripada hanya melanggan pelan atau memindahkan dari telekomunikasi lain. Terdapat juga “sudut permainan eksklusif untuk pelanggan menguji kuasa U Mobile 5G”. Bahagian kedua ini mungkin berguna bagi mereka yang ingin mendaftar untuk paket peranti, kerana kedai ini juga menyediakan stok peranti 5G yang boleh didapati untuk paket tersebut.

U Mobile Cara U Sabah Fest
Sumber: U Mobile.

Sempena pelancaran kedai U Mobile yang baru, syarikat telekomunikasi tersebut mengumumkan rebat sehingga RM120 dan hadiah percuma lain untuk dimenangi. Ini hanya untuk 250 pelanggan pertama yang masuk dan mendaftar untuk peranti yang dikumpulkan dengan U Postpaid Borneo 68, U Postpaid 68 atau U Postpaid 98.

Seperti yang disebutkan sebelum ini, terdapat juga Cara U Sabah Fest, yang melibatkan duta Timur Malaysia U Mobile Stacy Anam menyanyikan lagu baru. Syarikat tersebut mengatakan bahawa peserta juga berpeluang untuk memenangi hadiah termasuk “peranti 5G terkini, ikat kepala edisi terhad dan lain-lain”. Festival bermula hari ini dan akan berlangsung sehingga 28 April di Imago Shopping Mall. Anda boleh ketahui lebih lanjut tentang festival tersebut dengan klik pautan di bawah.

(Sumber: U Mobile)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk mendapatkan lebih kemaskini dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply