Touch ‘n Go Mengumumkan Pameran Autoshow Malaysia 2024 Eksklusif Hot Wheels Ditambah Kad TnGurrection Tuning CardTouch ‘n Go (TnG) telah mengumumkan kad TnG terhad edisi terhad baru yang ditingkatkan dalam kerjasama dengan jenama mainan popular Hot Wheels. Namun, ada syaratnya. Versi ini hanya dijual secara eksklusif di Malaysia Autoshow tahun ini, yang akan dibuka kepada orang ramai bermula esok hingga 26 Mei 2024.

Syarikat itu mengungkapkan bahawa hanya terdapat 2,000 kad yang dilengkapi NFC ini dijual semasa acara tersebut, dengan harga RM25 setiap satu. Justeru, jangan harap untuk melihat kad TnG terhad Hot Wheels dijual di luar Malaysia Autoshow 2024, walaupun mungkin ada kemungkinan ia muncul dalam talian melalui penjual semula – dengan harga yang melambung tinggi, tanpa ragu.

TnG juga akan menawarkan charms NFC-nya, yang berfungsi dengan cara yang sama dengan kad yang ditingkatkan, semasa acara tersebut dengan harga diskaun RM27 (Harga Runcit: RM30). Tags RFIDnya juga ditawarkan dengan harga yang lebih rendah, iaitu RM30 setiap satu (Harga Runcit: RM35). Pembeli tags tersebut boleh memasangkan tag-tag mereka di kawasan fitment yang ditetapkan di dalam autoshow untuk kegunaan segera.

Selain itu, syarikat tersebut mengatakan bahawa pengunjung yang membeli produk selama acara di booth mereka akan berpeluang untuk memenangi 1 Tahun Tol Percuma, dengan 10 pemenang akan dipilih secara keseluruhan. Penambahan entri boleh diperoleh dengan membeli lebih banyak produk atau menyertai aktiviti permainan di lokasi, dengan lima entri tambahan diberikan untuk setiap kemenangan dalam permainan.

(Sumber: Keterangan akhbar Touch ‘n Go)Source link

Leave a Reply