Touch n Go Cross Border Remit Kini Meliputi 50 Negara


Touch n Go ewallet kini merangkumi lebih dari 50 buah negara selepas dilancarkan pada tahun 2023, menurut TNG Digital, perluasan ini datang susulan permintaan yang tinggi dari pengguna untuk pilihan antarabangsa tambahan.

Dengan GOremit, TNG Digital membolehkan pengguna untuk menghantar wang ke luar negara pada bila-bila masa, di mana sahaja, di mana mereka tidak hanya boleh memindahkan dana ke akaun bank penerima atau untuk pengumpulan tunai tetapi, lebih mudah, ke eWallet pilihan mereka di negara destinasi. Kumpulan tersebut berkata ia menawarkan kadar pertukaran yang kompetitif dan yuran yang dikurangkan dan juga memberikan ganjaran perkhidmatan kepada pengguna dengan mata ganjaran yang boleh ditebuskan untuk baucar cashback, produk fizikal, dan penyertaan dalam cabutan bertuah untuk setiap transaksi yang dibuat di platform melalui GOrewards.

Alan Ni, Ketua Pegawai Eksekutif TNG Digital berkata, “Perluasan ini ke lebih dari 50 buah negara termasuk Hong Kong, Jepun, United Kingdom, dan pelbagai negara di Eropah. Pada awalnya, perkhidmatan ini hanya membenarkan pemindahan wang ke 10 buah negara, merangkumi lima buah negara di Asia Tenggara.”Source link

Leave a Reply