Tengok senarai pelakon tu..saya rasa korang dah boleh teka siapa yang mengarah telefilem ni…


Tengok barisan pelakon..min rasa korang dah boleh agak siapa yang arahkan telefilm ni..

Semerah Darah

Telefilm min suggest ni agak best jugak sebabnya dalam 1jam++ tu korang boleh layan 5 cerita yang berlainan..xdraggy mcm telefilm seram lain..

Semerah Darah ni kisah2 mistik and khurafat yang jadi kat masyarakat kita..contohnye min bagi satu jerr cerita dalam ni..sorang oakcik ni dah ade bini lawa dah..tpi nak dapatkan anak dara orang di santaukan pulak sbb kne reject..lepas tu bila santau tu balik kat diri sendiri baru tau langit tu tinggi ke rendah..🤭🤭

Tpi korang jangan laa letakkan high expectations sangat CGI dia..nama pon telefilm bukan buat FILEM..tu jer laa min nak pesan..pasal plot masih lagi mendapat pujian dari min..sbb min tgok tanpa rasa mengantuk pon..plus banyak gak laa pengajaran dalam telefilm Semerah Darah ni..

Tapikan korang kalau hebat cube bgithu min siapa pengarah telefilm ni dgn hanya bedasarkan barisan pelakon yang ada kat poster tu..kalau korang boleh jawab mmg korang hebat..

Korang yang nak layan Semerah Darah..boleh layan kat Astro Go

Selamat menonton 😉😉😉

#StreamOnAstro
#AstroGo





Source

Leave a Reply