Telefon Nothing (2a) Akan Dilancarkan Secara Dalam Talian Pada 5 Mac 2024


Tiada siapa hari ini telah secara rasmi mengesahkan tarikh pelancaran model Telefon (2a) akan datang. Mengikut makluman media yang dikongsi baru-baru ini, acara tersebut akan berlangsung pada 5 Mac 2024 jam 7:30 petang waktu tempatan, yang akan disiarkan secara langsung melalui laman web rasmi.

Walaupun peranti itu sendiri belum didedahkan, reka bentuk kamera berganda secara menegaskan model Phone (2a) seperti yang dirumorkan dengan kuat oleh imej teaser “Fresh Eyes” (ditunjukkan di atas) yang menyertai pengumuman ini. Seperti yang anda mungkin ingat, reka bentuk khas ini telah ditampilkan oleh banyak bocoran peranti yang telah beredar dalam talian sebelum ini, termasuk yang paling baru yang telah kami laporkan lebih awal hari ini.

Reka bentuk di samping, sumber tidak rasmi mengatakan bahawa telefon (2a) akan datang dengan paparan OLED 120Hz dan cip MediaTek Dimensity 7200, yang dipadankan dengan 8GB RAM dan 128GB penyimpanan. Dua kamera di belakangnya dikatakan terdiri daripada dua sensor 50MP, sementara ia juga akan datang dengan Android 14 melalui Nothing OS 2.5 dan bateri tidak didedahkan mendukung cas pantas 45W.

nothing phone (2a)
Render: sunniton/weibo

Telefon (2a) pasti akan dilancarkan di Malaysia, kerana ia telah menerima sijil dari SIRIM bulan lalu. Yang tinggal sekarang cuma Nothing perlu mengesahkan tarikh ketersediaan peranti dan harga, yang mungkin akan diumumkan semasa atau selepas acara pelancaran bulan depan.

(Sumber: Kenyataan akhbar Nothing Malaysia)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk kemas kini lebih lanjut dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply