Rancang hadiah hari jadi untuk pasangan hidup yang sudah lama kenal memang mencabar, terutama bila idea sudah habis.

Tetapi seorang suami Malaysia tidak putus asa dan mencipta hadiah hari jadi yang paling comel dan lucu untuk isterinya. Wanita Malaysia, Nurul Izzati baru-baru ini berkongsi gambar hadiah yang diberikan oleh suaminya untuk hari jadinya di akaun TikTok nya @zatyadam.

Suami Izzati telah mencipta sebuah buku kupon khusus dengan baucar yang boleh digunakan oleh isterinya sepanjang tahun yang akan datang. Baucar-baucar itu berwarna ungu dan mempunyai tempoh masa berlaku untuk setiap kupon.

Baucar-baucar itu pelbagai jenis: “Rehat sepanjang hari – tidak dibenarkan melakukan sebarang kerja rumah – boleh digunakan untuk 24 jam”, “Boleh tidur tengah hari tanpa diganggu oleh Adam dan suami”, “Urutan kaki, betis dan peha percuma” dan juga aktiviti romantik seperti “Makan malam lilin selama satu malam”.

Setiap baucar juga mempunyai hakcipta di bahagian bawah, yang menyatakan bahawa semua baucar tidak boleh dikembalikan atau ditukar dengan orang lain.

Netizen sangat menyukai idea buku kupon yang dibuat khas dan memuji suaminya kerana mencipta hadiah yang unik untuk isterinya pada hari jadinya.

Seorang netizen juga mengomentari bahawa suami Izzati sepatutnya mula perniagaan dengan membuat buku-buku ini.

Ide yang hebat!Source link

Leave a Reply