Soundbar Toshiba TS205 TV Mate Kini Dijual di Malaysia Hanya RM399


Toshiba telah melancarkan TV 4K baru mereka pada penghujung tahun lalu, dan kini, syarikat tersebut mempunyai produk baru untuk diumumkan. Kali ini bukan TV, tetapi sebuah soundbar. Secara khusus, produk ini dikenali sebagai Soundbar TV Mate TS205 dari Toshiba.

Berbanding dengan kebanyakan soundbar lain, Soundbar TV Mate TS205 dari Toshiba adalah agak sederhana. Pada lembaran spesifikasinya, ia adalah soundbar 2.0 saluran 60W dengan saiz 950 x 66 x 62mm. Sambungan termasuk port HDMI ARC, port audio optik, port USB, dan Bluetooth 4.2.

Didalam kotak terdapat remote, serta kabel untuk kedua-dua port HDMI dan optik. Sebagai peranti 2.0 saluran, Soundbar TV Mate TS205 dari Toshiba tidak dilengkapi dengan subwoofer. Walaupun dalam bahan promosi, syarikat tersebut menyebut bahawa ia mempunyai tiga mod yang boleh ditukar oleh soundbar tersebut, termasuk Mod Filem, Mod Muzik dan satu Mod Berita.

Mengikut penawarannya yang sederhana, Soundbar TV Mate TS205 dari Toshiba dijual pada harga RM399. Kini ia boleh didapati untuk dibeli di penjual berlesen jenama tersebut, serta kedai rasmi di Lazada dan Shopee. Atau pun, anda boleh mengunjungi halaman produk rasmi mereka, yang dipautkan di sini.

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk berita terkini. 


Source link

Leave a Reply