Siri Shadow Masuk Bahagian Dua: Banyak Misteri Terungkai!


Shadow dah masuk part two dah..banyak misteri yang dah terungkai..dari cuma nampak byang2..terus nampak hantu..

Knp si Dan ni boleh nmpk jembalang hitam tu pon terungkai…kes Trin pon korang boleh tau ape yg dah jadi..

Pada pendapat min laa kann Shadow ni patutnya boleh buat season 2…sbb byak lagi persoalan yang tak terjawab sebenarnya..

Dah settle 14 episode semua kat viu tu..byak jugak bende yg jadi dalam satu series ni..korang confirm byak tertanya2 kann..so korang tgok laa sendiri..min suka plot dia..cara Dan , Nai, dengan si josh menyiasat kes Trin tu best.. especially bile dorang pecah masuk office Anurak tu..cuak laa jugak..

Korang dah boleh laa marathon Shadow kt Viu Malaysia

Selamat menonton 😉😉😉




Source

Leave a Reply