Siapa yang tak tahu betapa hebatnya filem seram dari Thailand kan? Filem-filem seram dari negara Thailand ni memang tak boleh dianggap enteng.

Siapa je tak tahu kehebatan filem seram dari negara Thailand kan. Filem-filem leganda macam Long Khong, Shutter, The Eye dan macam-macam filem seram Thai lain memang buat bulu tengkuk meremang! Kat sini kita ada rangkumkan 6 pilihan filem seram Thai yang best! 👉 https://movieloversmy.com/6-filem-seram-thailand-yang-menakutkan/




Source

1 COMMENT

Leave a Reply