Sebuah Lenovo Legion Go 2 Akan Datang Hanya Apabila “Masanya Sudah Tepat”


Lenovo telah mengesahkan bahawa Legion Go 2 pasti sedang dirancang, tetapi ia tidak akan datang dalam masa terdekat. Sekurang-kurangnya, itulah yang dijelaskan oleh Clifford Chong syarikat kepada media teknologi.

Semasa acara Lenovo Innovate 2024 di Bangkok, Chong memberikan temubual kepada TechTuber Chris Stead, memberitahunya dengan jelas bahawa penerus kepada Legion Go memang dalam pembikinan tetapi jenama tersebut hanya akan mengeluarkan iterasi kedua peranti permainan mudah alih mereka apabila “masa sudah tepat”.

“Kami masih banyak melabur sumber untuk memperbaiki Legion Go semasa enam bulan sejak pelancaran. Kami telah membuka lebih banyak pengalaman dari hari pertama hingga sekarang dan masih terdapat usaha kejuruteraan untuk membawa gelombang ciri-ciri yang seterusnya kepada produk. Tentu, ia adalah kategori produk yang kami lihat potensinya dan kami terus melabur serta berharap agar pada masa yang tepat, kami dapat memberikan generasi seterusnya dengan lebih banyak ciri-ciri.”

Anda akan perasan bahawa kenyataan Chong tidak mengandungi sebarang butiran khusus, terutamanya tentang dalaman peranti. Mungkin peranti tersebut sedang menunggu AMD dan APU Strix Point-nya, yang akan berdasarkan seni bina Zen5 generasi seterusnya dan dijangkakan akan menggunakan seni bina GPU RDNA3.5 yang dikemaskinikan. Ia adalah langkah logik seterusnya, terutama bagi pesaing langsungnya iaitu ASUS, yang juga mengesahkan bahawa mereka sedang bekerja pada penerus Ally mereka.

Video YouTubeVideo YouTube

Anda boleh membaca ulasan kami mengenai Legion Go, yang pasti kami rasa memerlukan beberapa penyelarasan dan penambahbaikan.

(Sumber: Videocardz, Chris Stead melalui YouTube)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk mendapatkan lebih banyak kemaskini dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply