BED REST (2022)
#mystery #horror
Tonton di – #AstroGo / #HboGo

Bermula dengan setup tipikal pasangan yang baru berpindah ke rumah baru. Rumah lama yang besar dan terasing dari dunia luar.

Watak utama ni dia tengah sarat mengandung. Masa dia sampai rumah tu belum siap renovate pun lagi. Husband pulak macam biasa la jarang ada kat rumah.

Awal-awal je dah ada ganguan kat rumah tu. Dia dengar suara budak bercakap lepas tu dekat camera cctv nampak bayangan misteri berdiri belakang dia.

Satu malam dia gaduh dengan laki dia berkaitan anak lelaki dia yang mati sebelum ni waktu tengah bersalin. (ada flashback)

Tengah dia nak naik tangga dia ternampak bayangan budak lelaki, dia terkejut dan jatuh terduduk-duduk kat tangga.

Accident tu akibatkan sedikit gangguan pada kandungan dia yang sekarang ni. Dia dipaksa oleh doktor untuk berehat atas katil 24jam selama 8 minggu kalau nak anak dalam kandungan dia selamat.

Pesan paling besar doktor tu minta dia JANGAN STRESS!

Jadi dari sini la bermula satu demi satu gangguan pada perempuan ni tadi waktu dia dalam bed rest. Dari gangguan kecil-kecilan…makin lama makin teruk.

#StreamOnAstro

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==


Source

Leave a Reply