Khabar angin mengatakan bahawa Samsung Galaxy Ring akan menjadi sebahagian daripada pameran Unpacked yang akan datang pada bulan Julai, dengan perkhidmatan langganan mungkin disertakan. Namun, kerana ia adalah cincin, mungkin bukan sesuatu yang boleh anda ambil terus dari rak dan pakai dengan segera. Didakwa baru-baru ini telah membocorkan bahawa apabila anda membuat pesanan, anda juga perlu memberikan saiz cincin anda.

Maklumat ini datang melalui @evleaks, walaupun bukan melalui pengeposan biasa di X, sebelumnya Twitter. Sebaliknya, ia adalah maklumat yang dihantar kepada pelanggan Substack, dengan gambar yang menunjukkan bahawa pelanggan boleh melalui dua proses yang berbeza, bergantung pada sama ada mereka mengetahui saiz cincin mereka. Bagi mereka yang tahu, prosesnya kebanyakkannya adalah dengan memilih saiz cincin mereka semasa membuat pesanan, dan menunggu ia tiba di depan pintu mereka.

Samsung Galaxy Ring orderPesanan Samsung Galaxy Ring
Sumber: @evleaks / Substack.

Bagi mereka yang tidak mengetahui, gambar tersebut menunjukkan bahawa Kit Saiz akan dihantar kepada bakal pembeli Samsung Galaxy Ring. Saiz-saiz tersebut dinyatakan berdasarkan saiz piawai AS, tetapi tidak jelas pada masa ini jika ini juga terpakai kepada pasaran di luar AS. Setelah saiz cincin ditentukan, pesanan boleh diteruskan seperti yang disebutkan di atas. Juga tidak jelas jika syarikat akan menginginkan kit saiz itu kembali.

Mengambil kira sifat produk ini, masih tidak jelas jika Samsung Galaxy Ring akan tersedia di pasaran tempatan. Ini perlu ditunggu sehingga selepas pelancaran yang, seperti yang disebutkan, akan berlaku awal Julai.

(Sumber: @evleaks / substack)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk lebih kemas kini dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply