PENUHKAN KESENIANGAN ANDA DENGAN KEDATANGAN TERBARU VIVO V30E 5G DI MALAYSIA


GANDAKAN KESERONOKAN DENGAN KEDATANGAN TERBARU VIVO V30E 5G DI MALAYSIA

Kuala Lumpur, 24 April 2024 – vivo Malaysia baru-baru ini mendedahkan kemas kini yang menarik mengenai vivo V30e 5G yang akan datang yang menyatukan dengan lancarnya elegan jam tangan mewah dengan tingkap awan berbentuk cincin yang unik. Varian unik ini diinspirasikan oleh perubahan warna langit yang disinari matahari ketika pasukan vivo memperkenalkan varian Sky Mirror di mana pengguna dapat menikmati paparan warna yang memukau, berubah dari putih ke warna emas dan ungu yang memikat hanya dengan sentuhan ringkas.

Vivo V30e 5G akan menaikkan standard reka bentuk dan ciri-ciri telefon pintar dengan estetika yang terpelihara. Selain itu, vivo Malaysia menggesa semua rakyat Malaysia untuk menyertai pertandingan dalam talian dengan vivo V30e 5G yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Peminat vivo akan berpeluang untuk memenangi hadiah yang fantastik dengan mendedahkan misteri di sekitar peranti tersebut dan inilah beberapa langkah mudah yang perlu diikuti:-

Pertama sekali, peminat vivo perlu mencari “vivo V30e 5G” di Google dan meneroka ciri-cirinya.
Kemudian, mereka perlu mengambil tangkapan skrin imej vivo V30e 5G dan memuatnya ke halaman sosial mereka.

Akhir sekali, sertakan tagar #vivoV30e #PortraitSoPro #vivoV30eWith50MPIMX882 untuk meningkatkan peluang mereka untuk menang. Terma dan syarat digunakan.

Menambah keseronokan dalam menyambut kedatangan vivo V30e 5G, vivo Malaysia menjemput semua peminat vivo ke Acara Pratonton Eksklusif di Konsep Store vivo di Sunway Pyramid pada 27 April dari 2 petang hingga 5 petang. Rakyat Malaysia akan berpeluang mencuba vivo V30e 5G terkini untuk kali pertama sebelum pelancaran rasmi.

Semasa acara tersebut, peserta boleh meneroka lokasi menarik untuk fotografi praktikal, mempersembahkan kreativiti mereka di halaman Facebook vivo Malaysia untuk peluang memenangi beberapa hadiah. Selain itu, mereka boleh terlibat dalam sesi soal jawab untuk memahami lebih lanjut tentang peranti dan ciri-cirinya, menikmati percetakan foto percuma, dan berkongsi maklum balas mereka untuk peluang memenangi penyebarkan aromaterapi kereta mini eksklusif. Sertailah vivo Malaysia dalam acara yang fantastik dan menyeronokkan ini semasa kami menyambut kedatangan vivo V30e 5G.

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini terkini mengenai vivo, lawati Laman Facebook Rasmi vivo Malaysia dan Laman Web Rasmi vivo Malaysia.Source

Leave a Reply