Penjenayah Sambal (2015)


Intruders (2015)

Best movie ni…jangan suka2 ambil kesempatan dekat orang yang muka innocent..

Intruders ni kisah dia Anna ni baru jer kematian abang..abang kesayangan dia..life dia cuma dia dengan abang dia jer…

Tapi masalah dia yang terbesar skrg dia xmampu nak kluar rumah langsung sebab dia menghidap agoraphobia..korang search laa sendiri ape tu agoraphobia…anna ni tak pernah keluar rumah langsung since bapak dia meninggal 10 tahun lepas..apa2 semua abang dia..tpi bila abg dia sakit..ape2 barang delivery depan pintu..sampai laa dia berkenalan dengan sorang mamat delivery ni…

Anna dah tersyok kat Mamat delivery ni..tpi masalahnye mamat delivery ni nk pindah..nk kerja tempat lain..punye laa baik si Anna ni dia sanggup nk bagi duit kat mamat ni..siap bahi cash berkepok2…asalkan mamat ni tak pindah..tpi mamat ni xnak…

Mase hari abang si Anna ni meninggal Anna ni cuba nak kluar rumah..nak pergi majlis pengebumian abg dia..tpi dia tak mampu..so dia dduk laa rumah sorang2..tetiba ade orang pecah masuk rumah Anna nak rompak..

Perompak ni 3 orang llaki..memula dorang igt ala rompak rumah perempuan bukan susah sgt pon..tapi apa yang dorang tak tau…Anna dengan abang dia ade simpan satu rahsia besar dalam rumah tu…apa rahsia dia…korang tgok sendiri kat Astro Go…

Selamat menonton 😉😉😉

#StreamOnAstro
#AstroGo







Source

Leave a Reply