Pendedahan Siri Samsung Galaxy S24: Meningkatkan Pengalaman Digital Anda ke Tahap yang Belum Pernah Terjadi Sebelum Ini!


Peminat teknologi dan peminat setia Galaxy, bersiaplah untuk mengalami lompatan quantum ke masa depan dengan kemunculan Samsung Galaxy S24 Series yang sangat dinantikan. Lebih daripada sekadar sebuah telefon pintar, ia adalah portal anda ke domain dalaman Galaxy AI yang mendalam, di mana kecemerlangan teknologi bertemu dengan fungsionaliti yang lancar. Perkenalkan peranti kuasa AI terbaharu Samsung Galaxy, yang akan mengubah cara anda menjalani kehidupan, berhubung, dan mencipta!

Di era di mana telefon pintar telah berkembang daripada sekadar alat komunikasi menjadi rakan kongsi penting, Galaxy S24 Series menonjol dengan Galaxy AI revolusioner – pengalaman AI mudah alih yang bakal mengubah cara anda berinteraksi harian. Bayangkan sebuah telefon pintar yang tidak hanya memahami keperluan anda tetapi juga meramalkannya dengan proaktif, memperkayakan setiap aspek kewujudan digital anda.

Galaxy AI: Persimpangan Inovasi dan Imaginasi

Mendorong batasan kemungkinan, Galaxy AI adalah puncak inovasi yang dibangunkan dalaman dan dikuasakan oleh kerjasama AI berasaskan awan yang terkini. Samsung Galaxy S24 Series memperkenalkan dimensi baru sepenuhnya ke dalam pengalaman telefon pintar dengan pelbagai ciri-ciri yang mengagumkan.

Minat? Mari kita terokai ciri-ciri yang menakjubkan yang menjadikan Samsung Galaxy S24 rakan sejati digital anda:

1. Call Assist: Mengatasi Halangan Bahasa

unveiling samsung galaxy s24 series
Imej: Samsung

Alami ciri Live Translate, melangkaui halangan bahasa semasa panggilan dengan terjemahan dua hala secara langsung. Selamat tinggal kepada alat bahasa luaran – komunikasi anda kini ditingkatkan secara global!

2. Chat Assist: Penulisan dan Komunikasi yang Terunggul

Balas mesej secara langsung dalam pelbagai bahasa dengan Chat Translation. Ciri Style & Grammar memastikan mesej anda adalah berterangan dan profesional dalam apa jua situasi!

3. Note Assist: Penyusunan Nota yang Sempurna

unveiling samsung galaxy s24 series
Imej: Samsung

Tiada lagi nota yang berselerak! Handwriting Auto Spacing & Alignment menukarkan coretan anda kepada hasil yang teratur, manakala Auto Format menyederhanakan proses berkongsi nota. Perlukan ringkasan atau terjemahan? Galaxy S24 Series ada untuk anda!

4. Photo Assist: Revolusi Fotografi

unveiling samsung galaxy s24 series
Imej: Samsung

Kembangkan kemahiran fotografi anda dengan Background Fill, Object Re-composition, Edit Suggestions, dan Instant Slow-Mo, semua tersedia dalam antara muka yang mesra pengguna. Tangkap, perbaiki, dan nikmati momen fotografi anda dengan gambar-gambar menakjubkan yang pasti akan mempesonakan!

5. Circle To Search with Google: Pengalaman Carian Stailis

unveiling samsung galaxy s24 series
Imej: Samsung

Terokailah cara terhebat untuk mencari dengan Circle To Search – cukup gambar bulatan sekeliling apa yang anda mahu cari semasa melayari media sosial atau web, dan biarkan Galaxy S24 Series memahami konteks anda untuk soalan lanjutan dan keputusan yang lebih canggih.

Promosi Pra-pesan: Mula Perjalanan AI Anda Sekarang!

unveiling samsung galaxy s24 series
Imej: Samsung

Tetapi itu belum semua! Pra-pesan antara 18 Januari dan 6 Februari 2024, dan mulakan perjalanan epik anda dengan promosi eksklusif, termasuk manfaat pra-pesan RM2050:

  • Double Storage Upgrade: Tingkatkan kapasiti storan anda dengan bonus bernilai RM500!
  • E-voucher: Nikmati e-voucher tambahan bernilai RM500 untuk beli-belah!
  • Trade-in Bonus: Dapatkan potongan sehingga RM650 apabila anda menjual peranti lama anda!
  • PWP Specials: Ambil Wearable dan Tablet dengan potongan sehingga RM800, bersama-sama dengan Samsung Care+ dan Aksesori dengan potongan sehingga 45%!
  • Usahawan simpan up dengan voucher ROI tambahan sehingga RM400, yang boleh digunakan di atas promosi pra-pesan!

Jangan lepaskan peluang ini untuk menjadi di kalangan yang pertama menyaksikan masa depan telefon pintar. Pra-pesan sekarang dengan mengklik di sini dan masuk ke dunia Galaxy S24 Series, di mana mencapai perkara luar biasa adalah begitu mudah!

Cerita ini dibawa kepada anda oleh Samsung Malaysia.Source link

Leave a Reply