Pasangan menyajikan mi segera yang dipersonalisasikan kepada tetamu perkahwinan.Kita semua suka mee segera, tetapi sejauh mana rasa sayang kita terhadap mee yang kenyal ini?

Nah, sebuah perkahwinan di Jakarta telah mencuri perhatian internet, bukan kerana kemegahannya, tetapi kerana pemilihan makanan yang tidak lazim, yang telah menggoncang internet.

Seperti yang ditunjukkan dalam video TikTok, pasangan pengantin baru menyiapkan pelbagai gerai makanan di tempat perkahwinan mereka, termasuk satu yang didedikasikan untuk Mee Indo yang tercinta.

Selain itu, para tetamu juga dijamu dengan pengalaman mee yang peribadi, di mana mereka boleh memilih topping kegemaran mereka seperti sayur-sayuran, bebola daging, daging yang dihiris, dan telur rebus.

Walaupun idea yang tidak biasa ini, ia menjadi kejayaan di kalangan para tetamu, yang menghargai pendekatan asal pasangan itu.

Sementara itu, video-video mengenai majlis tersebut kini telah menjadi viral di TikTok, memperlihatkan trend hidangan perkahwinan yang luar biasa di Indonesia.

Selain itu, ramai netizen menyambut baik keputusan pasangan itu, menyifatkannya sebagai idea yang murah tetapi berimaginasi yang menambah sentuhan unik dan menakjubkan kepada perayaan perkahwinan.

“Idea ini bagus, kerana ia unik,” kata seseorang.

Adakah anda akan menawarkan mee segera kepada tetamu di perkahwinan anda? Beritahu kami!Source link

Leave a Reply