Perlu sepadan dengan selera aaa…!! Baru nikmat…

0
Perlu sepadan dengan selera aaa…!! Baru nikmat…

Dapat sekepala ngam aaa...!! Baru enjoyy.. 💃🏻💃🏻 Source

Kalau korang minat kumpul pokok dalam rumah atau taman, produk ni memang kena try!

0
Kalau korang minat kumpul pokok dalam rumah atau taman, produk ni memang kena try!

Kalau korang suka koleksi pokok dalam rumah atau taman, produk ni memang kena dengan korang. Nak tau kenapa kena cuba rack bunga ni? 🌼 Tingkatkan Reka Bentuk: Rack ni ada 3 level, memang perfect untuk tunjukkan tanaman korang dengan gaya! Buat taman dalam rumah korang nampak lagi cantik dan kemas. 🌿 Bahan Berkualiti: Dibina dengan bahan tahan lasak untuk...

Cuma RM12, Jangan lepaskan peluang ini untuk memiliki air fryer. Lihatlah reka bentuknya yang menarik!

0
Cuma RM12, Jangan lepaskan peluang ini untuk memiliki air fryer. Lihatlah reka bentuknya yang menarik!

RM12 je‼️ Inilah peluang korang nak beli air fryer. Korang tengok la design dia yang clean dan minimalist. Memang menduga hati para isteri betul. Berbaloi beli ni sebab harga asal dekat RM200. Korang dapat harga RM 12 ni dekat official store je tau. Beli dekat sini: https://shope.ee/5V5KeJfAIT Source

Mengapa makeup cepat hilang? Cuba guna setting spray. Nak cari setting s…

6
Mengapa makeup cepat hilang? Cuba guna setting spray. Nak cari setting s…

Hairan kenapa makeup tak tahan lama🤔 Pakai setting spray tak? Nak beli setting spray tapi tak tahu mana yang elok? Boleh cuba this DAZZLE ME Get a Grip Makeup Setting Spray . Murah gila! Dah pernah try memang elok, cuaca panas , berpeluh-peluh pun makeup tak crack 😍 👇🏻 https://shope.ee/3Ah8Y6bL9H #settingspraymakeup #settingspray #makeup #makeupmurah Source...

Korang, kena try ni! Mattress Topper ni betul-betul heaven for your bed! Sangat lembut…

0
Korang, tengok ni! Mattress Topper ni memang heaven for your bed! Lembut gila…

Korang, nak share ni! Mattress Topper ni serious heaven for your bed! 🛏️ Lembut gila, boleh lipat, perfect for Queen, King, or Single mattress. Aku dah upgrade, tidur macam atas awan! 👉🏻https://shope.ee/6KeGWP9R9b Click link cepat, experience the ultimate sleep upgrade! 😴🌟 #SleepHeaven #MattressTopperMagic Source

Sudah lama mengidam untuk menggunakan mesin basuh front load. Banyak yang mencadangkan jenama Toshiba…

0
Sudah lama mengidam untuk menggunakan mesin basuh front load. Banyak yang mencadangkan jenama Toshiba…

Dah lama teringin nk pkai mesin bsuh front load. Ramai yang suggest brand toshiba ni. Performance dia puas hati, tak bunyi bising pun, dan jimat air! Dapat 3 bintang tau Cekap Air dari SPAN. 5 bintang cekap penggunaan tenaga elektrik. Delivery service man dia senang nak deal.Hantar pun laju, sebab seller guna courier sendiri.. https://shope.ee/AUU5IqXYgN #ToshibaWashingMachine #FrontLoadWasher #EfficientCleaning #SmartLaundry...

Ambil perhatian terhadap gambar ini. Jangan lupa dan jangan berhenti untuk …

12
Ambil perhatian terhadap gambar ini. Jangan pernah lupa atau berhenti untuk …

🚩Sila ambil tahu mengenai gambar ini. Jangan pernah lupa dan jangan berhenti untuk berkongsi Source

Kongsi juga kuarters Ipd Pontian. Kuarters tu macam flat jugak, luas juga.

0
Kongsi juga kuarters Ipd Pontian. Kuarters tu macam flat jugak, luas juga.

Nak share jugak kuarters Ipd pontian 😁 Kuarters lebih kurang flat jgk ya keluasan dia. Rumah pun betingkat2 naik tangga 🤣 Simple deco oleh encik suami 💕 🏠 Misis Sofiyans Source

Kulim, Kedah adalah kawasan yang membangun pesat. Dengan banyak kilang dan perniagaan yang beroperasi…

0
Kulim, Kedah adalah kawasan yang membangun pesat. Dengan banyak kilang dan perniagaan yang beroperasi…

Kulim, Kedah adalah kawasan yang membangun dengan cepat. Dengan banyak kilang dan perniagaan beroperasi di sekitar bandar. Tetapi bandar Kulim sendiri masih mengekalkan daya tarik bandar lama. Sebuah kerjasama antara Small Towns Malaysia dan Tourism Malaysia #MalaysiaTrulyAsia #inilahmasanya #cuticutimalaysia #kulim #kedah #smalltownsmy https://www.instagram.com/p/C0nrK7Bpp-r/ Kulim, Kedah is a fast-developing area. With many factories and businesses operating around the town. But Kulim...

Kamu tahu tak Dima Garden baru je beroperasi bulan Ogos haritu? Tempat makan…

3
Kamu tahu tak Dima Garden baru je beroperasi bulan Ogos haritu? Tempat makan…

Korng tau tak Dima Garden baru jaaa bukak bulan Ogos haritu? Tempat dia memang sempoii gila, kolam renang pon luas gila. Overall, puas gila hati aku. Staff dorang sangat baik. Sangat membantu. Banyak aktiviti yang boleh buat kat sini. 1. Kolam Renang. Ada kolam kanak-kanak and kolam dewasa. Bersih gila. Agak besar. Boleh mandi dari pagi sampai malam. 2. Bilik. Ada dua...