Dulu nak tahu orang tu berduit ke tak, tengok benda ni dekat rumah dia ada…

0
Dulu nak tahu orang tu berduit ke tak, tengok benda ni dekat rumah dia ada…

Nak tahu orang tu berduit ke tak zaman dulu, tengok benda ni dekat rumah dia ada ke tak🤣🤣 Source

Awak tak mencari Ameena, berhenti cakap saya larikan anak – Shakila Koriri

0

KUALA LUMPUR : Pelakon dan bekas isteri Fizi Ali, Shakila Koriri, 35, menafikan selama ini telah melarang bekas suaminya itu untuk bertemu dengan anak tunggal mereka, Ameena Sofia. Menerusi satu hantaran di Instagram, Shakila berkata, Fizi tidak pernah mempunyai inisiatif untuk bertemu dengan Ameena meskipun berkali-kali diminta untuk hadir meluangkan masa bersama sebagai ibu dan ayah kepada anak mereka...

What is the best LEGO sets in 2024

0

In this article, we will take a look at some of the best chosen LEGO sets. We would recommend using LEGO® Speed Champions 76916 Porsche 963 Building Toy Set (280 Pieces) as it is four top pick for you . The Best of LEGO sets :

Gigi Riva, petir yang tetap setia kepada ‘keluarganya’ Sardinia

0

MILAN: Sardinia sedang berduka atas kematian salah seorang dewa sukan pada hari Isnin selepas kemalangan bekas penyerang Itali Luigi “Gigi” Riva, yang lebih banyak lagi mempromosikan pulau Itali tersebut di dalam dunia bola sepak. Salah seorang penyerang terbaik sepanjang masa, Riva, yang meninggal dunia pada usia 79 tahun, menggunakan kaki kiri yang kuat untuk membawa pasukan kecil...

Isteri Daim tiba di mahkamah

0

KUALA LUMPUR: Toh Puan Na’imah Khalid, isteri kepada bekas Menteri Kewangan, Tun Daim Zainuddin tiba di Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur sebentar tadi. Beliau akan didakwa di Mahkamah Sesyen atas pertuduhan dengan sengaja mengabaikan atau tidak mematuhi terma notis SPRM. Pertuduhan mengikut Seksyen 36(2) Akta SPRM 2009 itu memperuntukkan hukuman penjara maksimum lima tahun dan denda tidak melebihi RM100,000. – UTUSAN !function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=;t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e);s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',' Source...

Zetrix MyEG, Web3Labs, dan Summer Capital Bekerjasama Majukan Inisiatif Web3 HK

0

MyEG Services Bhd (MyEG), Zetrix, Web2Labs Hong Kong dan Summer Capital bekerjasama untuk memajukan inisiatif Web3 Hong Kong. Dalam pengumuman Bursa hari ini (22 Jan), MYEG berkata matlamatnya adalah untuk menubuhkan Zetrix sebagai infrastruktur blockchain pilihan untuk aplikasi yang seiring dengan kerajaan HK. “Zetrix memperluaskan misinya dalam pembangunan Web3 yang difokuskan ke kerajaan dan perniagaan sejajar dengan Peta Jalan Peningkatan...

OKU maut diseterika, dipukul bertubi-tubi

0

  PETALING JAYA: Polis menahan tujuh sekeluarga bagi membantu siasatan kes bunuh seorang wanita  Orang Kurang Upaya (OKU Intelektual) di sebuah rumah di Serdang Raya 1, Jalan Serdang Raya 1, Seri Kembangan, di sini, semalam. Wanita berusia 20 tahun itu dikatakan maut selepas diseterika dan dipukul menggunakan kayu panjang hanya kerana mencubit seorang kanak-kanak iaitu anak kepada salah seorang suspek. Ketua...

Orang asing menduduki kediaman kosong di Puchong, pemilik terkejut

0

Seorang lelaki terkejut apabila mendapati rumah kosong rakan di Puchong, Selangor, yang ditinggalkan tidak disentuh selama sepuluh tahun, telah "diserang" oleh warga asing. Perkara ini dikongsi pertama kali di Facebook oleh pengguna Srilabu Kedah, lelaki tersebut menerangkan bahawa dia sedang membantu rakan menjual harta tersebut. Apabila melawat rumah tersebut, dia terkejut apabila mendapati orang asing tinggal di dalam rumah tersebut,...

Hai korang, tadi baru dapat beli kasut sekolah Ejen Ali Kids Boys hitam! Sangat stylo dan memang superb!

0
Hai korang, tadi baru dapat beli kasut sekolah Ejen Ali Kids Boys hitam! Sangat stylo dan memang superb!

Hi korang, baru je beli kasut sekolah Ejen Ali Kids Boys hitam! 👟🖤 Stylo habis for the kiddos! 😎 Perfect untuk swag kat sekolah and everyday adventures. 🏫✨ Comfy sangat, style pun on point! 🚀 Beli awal tak kalut 👇 https://shope.ee/2VSrrYt8in #KasutSekolah #EjenAli #FashionBudak #BalikSekolahStyle #KasutStylo 🤘🏻 Source

Probiotik: Bakteria baik yang hidup di usus anda. Mereka membantu memperbaiki kesihatan usus anda.

28
Probiotik: Bakteria baik yang hidup di usus anda. Mereka membantu memperbaiki kesihatan usus anda.

Probiotik adalah bakteria yang baik yang menghuni usus anda. Ia membantu usus anda untuk menghadam makanan jadi anda tiada masalah sembelit, perut kembung berangin dan cirit birit. Ada sesetengah makanan kita yang kaya dengan probiotik, tak kalah dengan makanan luar seperti kimci, kefir, sesetengah keju & yogurt. Source