Samsung bakal melancarkan model terbaru smartwatch Galaxy Watchnya, dan pusat gosip telah sibuk menamakannya. Beberapa bocoran pertama menyebutnya sebagai Galaxy Watch7 Ultra, namun laporan lain mempercayai namanya ialah Galaxy Watch X. Namun, sebenarnya nama sebenarnya mungkin ada di tengah-tengah, dengan kemunculan namanya ialah Samsung Galaxy Watch Ultra baru-baru ini.

Maklumat ini datang dari Agensi Regulasi Telekomunikasi dan Kerajaan Digital UAE (TDRA). MySmartPrice melaporkan bahawa agensi tersebut juga telah memaparkan Samsung Galaxy Watch Ultra dengan nombor model SM-L705F, serta modul GSM, bermakna ia akan memiliki sambungan data mudah alih. Sesuatu yang mungkin sudah dijangka oleh pembeli untuk sebuah smartwatch premium.

Laporan tersebut juga menyatakan bahawa Samsung Galaxy Watch Ultra turut muncul dalam FCC Amerika Syarikat, tanpa nama pemasaran yang disebutkan sebelum ini. Dalam laporan ini, smartwatch tersebut dinyatakan menyokong cas 10W, manakala siri Galaxy Watch7 pula menyokong cas 15W. Agak aneh apabila model yang mungkin lebih mahal tersebut mendapat kadar cas yang lebih rendah, tetapi bukan sesuatu yang luar biasa.

Bagaimanapun, nama Samsung Galaxy Watch Ultra nampaknya sudah set, kecuali syarikat teknologi Korea Selatan itu memberi nama yang berbeza untuk pasaran yang berbeza. Bagaimanapun, kita akan ketahui semuanya dalam Unpacked pada bulan Julai. Mengenai sama ada ia akan berlangsung pada 10 atau 24, syarikat itu akan memberi kepastian bulan depan.

(Sumber: MySmartPrice)



Source link

Leave a Reply