ZTE mungkin akan mengeluarkan telefon pintar lain di bawah sub-jenama Nubia dengan Nubia Music. Seperti yang tersirat daripada namanya, telefon ini memberi tumpuan kepada audio dengan pemain muzik belakang yang besar dan dua soket headphone 3.5mm agar anda boleh berkongsi muzik dengan rakan anda.

Nubia Music telah diperakui oleh SIRIM pada 15 Mei 2024 dengan nombor model Z2353. Seperti biasa, penyenaraian dalam pangkalan data ini menunjukkan pelancaran produk yang hampir di Malaysia, tetapi jenama tersebut belum mengumumkan tarikh untuk perasmian.

Ia dilengkapi dengan paparan LCD 720p 6.6-inci dengan kadar penyegaran 90Hz. Walaupun tiada sokongan untuk codec audio maju atau ciri DAC terbina dalam, pembesar bunyi di belakang menyokong DTS X dan menggunakan algoritma AI untuk membolehkan anda memutarkan volume sehingga 600%, bermakna ia boleh menjadi sangat kuat jika itulah yang anda suka.

Di bawah kulit Nubia Music terdapat cip Unisoc SC9863A bersama dengan 4GB RAM dan 128GB storan, walaupun ia mungkin mempunyai konfigurasi yang berbeza di sini. Dari segi imej, terdapat kamera utama 50MP bersama dengan sensor tidak ditentukan. Telefon ini dikuasakan oleh bateri 5,000mAh, tetapi kelajuan cas telefon tersebut pada masa ini tidak dinyatakan.

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk mendapatkan lebih kemas kini dan berita terkini.Source link

Leave a Reply