Korang dah tengok belum drama baru ni?

Cinta Untuk Sekali Lagi

Pelakon hero pujaan malaya zaman skrang Meerqeen…

Awal2 episode dah huru hara…habis muka ex-husband kne lumur dengan kek pengantin..tpi bukan kek pengantin sendiri..kek pengantin orang tempah..🤭🤭🤭

Kisah dia Idlan dengan Anne ni bercinta pada awal usia dorang…kawen awal..sebelum masing2 ade career masing2..dorang mmg lovely couple laa..Sampai laa satu saat dorang bercerai…

Lepas 5 tahun..masing2 tak move on lagi..cume dorang simpan sendiri jer..now..idlan dah jadi lawyer..Anne dah jadi cikgu..tpi Anne ni suka baking..tu yg dia byak amik tempahan…

Sepanjang 5 tahun dorang berpisah tu hidup dorang berdua aman laa sikit..sampai ade satu kes kat sekolah tempat Anne mengajar…Anne terpaksa guna khidmat guaman Idlan utk defence diri dia..kes ape..korang tgok sendiri..

Bagi Idlan kes bekas isteri dia ni salah satu sebab dia boleh dapatkan balik Anne..sbb dia still sayang lagi dekat Anne..tpi Anne pulak agak struggle nak sbb nk lupakan Idlan sepanjang tempoh 5 tahun pencerian dorang..hujung2 Idlan amik kes dia…

Drama ni baru jer release 2 episodes..korang boleh layan dekat Astro Go

Selamat menonton 😉😉😉

#StreamOnAstro
#AstroGo

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==


Source

Leave a Reply