Kenangan tentang budak-budak sekolah tinggal di asrama semasa zaman pelajar dahulu…


Korang ingat lgi tak kes budak2 sekolah yg kene stay kat asrama time student lain cuti sem??

Histeria (2008)

Kalau korang tau kes dorang and betapa psycho nyer si murni tu..korang patut layan Histeria the Series ni…

Histeria the series cuma ade 8 episode jerr..

Kisahnye Alia ni pindah skolah baru..budak baru..lpas tu daftar tengah2 sem..dapat laa duduk bilik sensorang..org lain semua berdua..berdua..dia sorang..

Biasa laa duduk hostel..mesti dgr cerita2 horror..so bilik Alia duduk ni dikatakan milik student yang bernama farah…tapi sapa farah tu..

So.. Alia n kawan2 dia investigate laa ape yg jadi..makin dorang siasat..makin byak perkara pelik jadi..bkn tu jerr dorang akan bukak balik kes kematian kat asrama tu yg jadi mase10 tahun yg lepas…

Ok serious min cakap mmg best..ko boleh layan balik hidup si murni tu mcm mne lpas dia dapat iblis yg bunuh kawan2 dia dlm satu malam..korang boleh layan dekat Sooka

Selamat menonton 😉😉

#StreamOnAstro
#StreamOnSooka





Source

Leave a Reply