KEMPEN SSFHOME KOREK & MENANG DIJAMIN


Jom sertai Kempen SSFHOME Scratch & Guaranteed Win sekarang! Dengan hadiah bernilai sehingga RM5,000,000 khas untuk Ahli VIP SSFHOME, anda berpeluang besar untuk menang hadiah yang menarik.

Ini peluang terbaik untuk persiapkan rumah anda menjelang hari raya. SSFHOME menawarkan pelbagai dekorasi, perabot, dan keperluan rumah yang menarik dan berpatutan. Dengan Scratch & Guaranteed Win yang berlangsung dari 15 Mac hingga 30 April, pasti mudah untuk anda sertai.

Cara untuk menyertai sangat mudah – hanya perlu beli barang bernilai RM300 atau lebih di mana-mana cawangan SSFHOME untuk mendapatkan kad gores. Semakin banyak anda belanja, semakin banyak peluang untuk menang hadiah besar!

Tidak hanya itu, dengan hadiah yang ditawarkan, rumah anda pasti akan menjadi lebih ceria menjelang hari raya. Jangan lepaskan peluang ini untuk sertai peraduan menarik dengan SSFHOME.

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan, lawati laman web kami di https://ssfhome.com/ssfhome-scratch-win-adventure/. Jangan lupa juga untuk follow kami di laman sosial media seperti Facebook, Instagram, dan Tik Tok untuk update terkini daripada SSFHOME.

‼️ KEMPEN SSFHOME SCRATCH & GUARANTEED WIN🎁

SSFHOME sedang melangsungkan Scratch & Guaranteed Win yang menawarkan hadiah keseluruhan bernilai sehingga RM5,000,000 khas buat Ahli VIP SSFHOME.

Inilah peluang anda untuk membuat persiapan hari raya nanti bersama SSFHOME. Dekat sana ada macam-macam barang dekorasi, perabot, keperluan rumah yang best dan berpatutan. Sesuai la kalau nak cari barang raya nanti. Sambil tu boleh la join Scratch & Guaranteed Win ni. Kempen yang bermula 15 Mac hingga 30 April memang sangat senang untuk korang sertai.

Hanya perlu buat pembelian di mana-mana cawangan SSFHOME dengan pembelian setiap RM300 di dalam satu pembelian untuk mendapatkan kad gores. Jadi, lebih banyak anda shopping lebih banyak kad gores akan diberi dan tinggi peluang untuk menang hadiah lumayan tau!

Dah lah dapat menang hadiah best! Rumah korang pula pasti lebih berseri untuk terima kunjungan tetamu hari raya nanti.Jangan lepaskan peluang untuk sertai peraduan menarik ni.

Untuk maklumat lanjut tentang peraduan:

SSFHOME Scratch & Win Adventure!

Untuk maklumat lanjut, layari:
Website: https://ssfhome.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ssfhomemy
Instagram: https://www.instagram.com/ssfhome_malaysia/?hl=en
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@ssfhome?_t=8jeU7AFqNn8&_r=1








Source

Leave a Reply