Kasut comel ni boleh pakai oleh lelaki, lagi lah boleh pakai oleh perempuan sebab ini PUMA Un…

Kasut cantik ni lelaki boleh pakai, gegurl lagi lah boleh pakai sebab ni PUMA Unisex Flyer Lite Mesh Running Shoes – dalam warna Pink! 👟💖 Kasut ni bukan je cantik, tapi lightweight. Material mesh dia boleh buat kaki korang rasa ‘breatheable’ dan sejuk je. ❄️🌬 Sole dia pulak responsif dan bagi keselesaan ekstra masa kita berlari. 🏃🏻‍♀️🏃🏻 Confirm kalo korang lari, orang akan nampak kasut je, x nampak korang pun! 😜🫰🏻❤️ Korang boleh beli kat sini ye: https://shope.ee/10d7Ef1Euo Seller ni bagi Free Shipping tau. Plus, jangan lupa grab Voucher jugak! #PUMAFlyerLite #RunningShoes #UpgradeYourRunStyle 📸 by:
PUMA Malaysia Official Store
saifulakmal_ab







Source

Leave a Reply