Kaki kopi, korang dah rasa Beanies Cappuccino instant ni tak? Jom kongsi pengalaman!

Yahooo! Coffee lovers, siapa dah cuba Beanies Cappuccino instant ni? ☕️ Kalau korang malas nak bancuh-bancuh bagai, just grab je magic bottle ni. Cepat and senang je nak prepare. No fuss, just add water or milk, stir and done! Tak perlu mesin espresso or barista skills pun. Tak percaya? Cuba sendiri lah! Boleh adjust manis ikut suka hati, lagi best! Plus, dia vegan and sugar-free lagi tau! 👉 https://shope.ee/8KRDDyydIB Siapa dah try? Share pengalaman korang dekat komen!




Source

Leave a Reply