Kalau satu hari korang dapat camera Polaroid yang boleh mengubah takdir ape yang korang akan buat…

Framed

Satu drama dri astro original yang min nak ajak korang tgok… first episode jer dah best.. first episode jer dah twist macam2..igt dia yg jahat.. rupa2nya tidak…

Thun 2011 dulu..10 tahun lepas macam2 jadi dekat area kawasan Krung Merah dalam satu masa yang sama…flyover runtuh…sorang pekerja company developer yang bangunkan kawasan Krung Merah tu hilang..bkn tu jer freelance wartawan yang banyak cover cerita panas dekat Krung Merah tu pon hilang entah kemana…

Sekarang anak kepada wartawan tu Liana Hamzah ikot jejak langkah mak dia… Wartawan Freelance yang cover ape yg jadi dekat company Arc.. especially geng2 yang menentang pembangunan Arc dekat Kg Krung Merah tu…geng ni dia punya mastermind Edi..

Sebelum mak liana ni hilang dia ade tinggalkan satu camera Polaroid.. camera Polaroid ni boleh tunjukan ape yg akan berlaku padanmasa depan… especially siapa yang bakal mati..

Sorang2 ditembak kejam…nyawa macam takde harga plak min tgok..Liana siasat laa dengan kawan mak dia..polis.. uncle Navin and dgn anak buah dia pon skli..

Bukan tu jerr Edi pon tolong sekali Liana ni dalam selesaikan misteri2 yang bakal camera Polaroid keluarkan…

Baru 4 episode release…korang mne yg tak sempat nk tgok dekat tv tu..korang boleh tengok kat Astro Go ataupon Sooka..

Selamat menonton 😉😉😉

#StreamOnAstro
#AstroGo

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==


Source

Leave a Reply