Jika anda ingin mengemaskini atau ingin bilik anda kelihatan lebih bergaya, anda boleh…

Kalau korang nak upgrade atau nak nampak bilik korang lagi stylish, korang boleh letak Eames Chair ni. Aku baru beli untuk bilik sendiri, memang chill habis! Design dia smart gila, macam yang korang nampak dekat kafe-kafe hipster tu. Sesuai sangat untuk bilik atau meja kerja. Nak taknak, aku buat ni jadi dressing chair, ada gaya sikit 😆 Material dia pun selesa, takde la sakit bontot kalau duduk lama. Boleh swivel and lift, adjust ikut suka hati. Aku rasa macam boss betul duduk atas ni, haha 💺🌟 Nak beli cari kat sini: https://shope.ee/3L0lQP0g1C #eameschair #chillInstyle #upgradeyourchair





Source

Leave a Reply