Jangkaan Kemungkinan Penampilan Nothing Ear (3)


Nothing Ear (2) telah dilancarkan pada bulan Mac tahun lepas, jadi sudah tiba masanya untuk syarikat mengumumkan sekuel. Itu mungkin berlaku tidak lama lagi, kerana jenama telah menyebarkan video teaser melalui akaun rasmi X, sebelum ini Twitter.

Video tersebut menampilkan seekor katak dan seekor kumbang, diakhiri dengan katak melompati kumbang tersebut. Menariknya, walaupun Nothing Ear (2) dipasarkan dengan apa yang kelihatan seperti kumbang Atlas, teaser ini menampilkan sesuatu yang kelihatan seperti kumbang bertanduk Jepun. Memang, kedua-duanya termasuk dalam keluarga kumbang badak, yang mungkin mewakili telinga tanpa wayar yang dimaksudkan.

Dengan itu di dalam fikiran, video yang menunjukkan katak melompati kumbang menunjukkan bahawa haiwan itu mungkin menjadi maskot untuk Nothing Ear (3) pula. Satu komen oleh akaun rasmi jenama mencatat bahawa apa sahaja yang sedang dipersendakan adalah “loncatan besar”.

Tentu sahaja, syarikat boleh selalu memberikan kejutan dan mengumumkan Nothing Ear (Stick) generasi kedua. Walaupun kelihatan kurang mungkin kerana yang itu diwakili oleh rama-rama sayap kaca. Walaupun demikian, selain daripada imej dunia haiwan, tiada maklumat lain yang diketahui mengenai produk seterusnya oleh jenama itu. Kita mungkin perlu menunggu lebih banyak teaser sebelum pengumuman rasmi muncul.

(Sumber: Nothing / X)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk lebih banyak kemaskini dan berita terkini. 

Source link

Leave a Reply