Bagi ramai generasi milenial, membawa pulang keputusan yang baik bermakna mendapat makanan sedap dari restoran makanan segera kegemaran atau makan malam mewah dengan hidangan laut yang lazat.

Namun, seorang ibu yang bangga pergi lebih jauh untuk mengungkapkan kegembiraannya dengan keputusan anak lelakinya dengan memberikan beliau sebuah kereta baru dan sekeping cek.

Usahawan terkenal Malaysia, Liliana Rosli atau lebih dikenali sebagai Kak KM berkongsi di Instagramnya bagaimana dia mengiringi anak lelakinya, Mohd Faris ke sekolah untuk mengambil keputusan SPM.

Kemudian, beliau terlihat menangis kegembiraan apabila mengetahui keputusan anak lelakinya.

Setelah pulang ke rumah, anak lelakinya terkejut apabila beliau memberikannya cek RM10,000 bersama dengan kereta baru yang berseri. Bersyukur, anak lelakinya mencium pipinya.

Dalam temuramah dengan mstar, Kak KM berkongsi bahawa Faris berjaya mendapat enam A dalam SPMnya dan walaupun tidak mendapat A bersiri, keputusan itu sudah cukup baik bagi Kak KM.

Sementara itu, anak lelakinya menghadiahkan entri Instagram kepada ibunya yang luar biasa, berterima kasih atas sokongan tanpa henti dan bantuan tanpa batasan.

“Terima kasih kerana sentiasa menyokong saya tanpa pernah merasa letih atau kepenatan dan sentiasa ada untuk saya apabila saya bimbang dan kesepian.

“Terima kasih kerana sentiasa mendoakan saya. Mama, kamu telah memberikan segalanya kepada saya dan saya tidak akan pernah mampu untuk membalas jasamu. Saya hanya boleh membuatmu tersenyum dan memberikan kebahagiaan. Kasih sayangmu tidak dapat digantikan. Terima kasih, ibu,” ungkap Faris.

Betapa bertuahnya anak ini!

JUGA DIBACA: Ibu belanja lebih daripada RM7,000 untuk beg Gucci anak lelaki.Source link

Leave a Reply