Ibu bapa di sana, ada yang pening kepala cari kasut sekolah untuk anak-anak?


Parent-parent out there, ada yang tengah pening kepala nak cari kasut sekolah baru untuk anak? Jangan risau, I got you! Tengok ni, ABARO x CANGGIH 2399AC hitam ni memang juara! Mesh breathable: Bye-bye kaki berpeluh! Anak boleh berlari-lari tanpa rasa tak selesa. ‍♀️‍♂️ Anak happy pakai, ibu bapa pun happy tak payah beli kasut baru selalu. Hehe
https://shope.ee/6fJ5imtZrT #KasutSekolahGaya #ABAROxCANGGIHMantap #AnakGembiraIbuBapaTenang 🇲🇾


Source

Leave a Reply