Hidup Terperangkap.. Diterani Lebih Teruk dari Binatang Selama 9 Tahun 10 Bulan 11 Hari


Hidup terkurung..dilayan lebih teruk dari binatang sepanjang 9 tahun 10 bulan 11 hari. Tu laa yang jadi pada Balqis dalam telefilm :

Aku Tak Gila (2020)

Balqis ni didera..dir*g*l.. dikurung.. 24/7 takde access langsung nak keluar.. Balqis ni dijaga oleh Rudi…Rudi ni laa orang yang bertanggungjawab jaga Balqis sepanjang hampir 10 tahun tu..tpi jaga tu asal bgi mkn jer dah laa..lpas tu buat pelempias nafsu…

Ada 1 hari tu Rudi kalam kabut..dia lupa kunci pintu.. Balqis terlepas… rupa2nya dia ade dekat 1 kawasan rumah Tan Sri Iskandar..masa Balqis masuk rumah tu..dia cari makanan..mase tgh makan..wife Tan Sri ni bising2 sbb xknl siapa Balqis ni..dah laa busuk.. comot plak tu..

Pembantu rumah Tan sri ni masuk dapur terkejut tgok wife Tan Sri ni dah berlumuran darah..n dia nampak Rudi ni pgg pisau..lagi dia terkejut ade perempuan tak dikenali dalam rumah tu..

Rupa2nya Balqis ni sbnarnya budak yg hilang..anak kepada Aris.. Aris ni bekas bodyguard Tan Sri..Rudi pulak kene tuduh membunuh & menculik…

Keadaan Aris & Balqis ni tak berapa baik.. Balqis ni selalu meraung2..kalau bapak dia ajak borak dia kjap2 ketawa..kejap2 dia buat suara mengerikan..kejap2 lagi dia meraung..bapak dia ni mmg xthu nak buat ape dah.. Balqis ni siap bgithu statistics kes budak hilang lagi kat bapak dia..bapak dia punye laa terkejut tanya mcm mne Balqis ni boleh tau..dgn selambanya dia cakap bapak dia bodoh 😅😅

Keadaan Rudi pulak masa kene soal siasat dgn polis tak bukak mulut walaupon sikit pon..tpi dia cuma tak ngaku dia bunuh wife Tan Sri Iskandar..betul kerr dia tak bunuh wife Tan Sri tu???

Rupa2nya ada sebab Balqis kene culik n dikurung selama bertahun2 tu..tapi yang best ending dia mmg puas hati.. walaupun tak happy ending..tpi still best.. Min mmg recommend telefilm ni kat korang… Korang bayangkan laa budak yang tak bersalah kene tanggung semua bende bertahun2..

Korang boleh layan Aku Tak Gila dekat Astro Go tau..

Selamat menonton 😉😉😉

#StreamOnAstro
#AstroGo




Source

Leave a Reply