Hello semua! Penat dengan powerbank biasa yang besar dan lambat charge? Cuba tengok ni: …

Hai korang! Bosan powerbank biasa yang tebal and slow charging? Check out ni: Powerbank Magnet 5000mAh dari Fast Charge! Bukan setakat magnetik je, dia boleh fast charging 20W lagi tau! ⚡ iPhone 11 sampai 14 Pro Max pun dia charger pantas, confirm takkan dah lowbat bila tengah travel or main game. Oh, best lagi, dia datang dengan gift box cantik siap 6 accessories – memang sesuai nak bagi hadiah untuk peminat iPhone! Siapa dah cuba? Jom share pengalaman korang kat komen!
https://shope.ee/3ffUA61n0b #PowerbankGaya #ChargePantasTakPayahRibut #HadiahBestUntukAppleFan #iPhoneTakkanLowbat lagi 🇲🇾



Source

Leave a Reply