Headphone Sonos Ace Telah Dilancarkan Rasmi; Dijual pada Harga RM2,299Sonos telah secara rasmi memperkenalkan Ace, yang merupakan sepasang headphone tanpa wayar pertama jenama itu. Headphone ini, yang bermula daripada desas-desus dan gosip tentang kewujudannya bertahun-tahun lalu, kini telah wujud untuk memenuhi permintaan popular.

Kebolehgunaan yang mudah dan tanpa kesukaran adalah komponen utama dalam reka bentuk Ace. Dari band kepala hingga cawan telinga, headphone ini direka untuk mengurangkan kekeliruan dan meningkatkan pengalaman. Kawalan dikekalkan kepada sistem butang yang mudah – satu butang untuk hidup, mati, dan mengaktifkan hubungan Bluetooth, satu untuk ANC, dan apa yang Sonos panggil sebagai “Butang Kandungan” yang membenarkan anda melompat, ulangi, mainkan dan jeda, dan menghubungkannya terus ke soundbar Sonos anda.

Pada catatan terakhir itu, Ace boleh menukar kesan bunyi apa pun dari apa yang anda tonton dari soundbar Sonos anda terus ke headphone. Anda hanya perlu menekan Butang Kandungan dua kali. Ini adalah ciri yang berguna untuk dimiliki, terutamanya jika sudah malam, dan anda tidak mahu mengganggu keluarga. Walau bagaimanapun, dan tidak menghairankan, ciri ini terikat kepada produk Sonos sahaja.

Cawan telinga Ace dilengkapi dengan pemandu yang direka khas, sementara bantalan pada cawan telinga diperbuat daripada busa memori lembut dan dilapisi dengan kulit vegan. Sebagai bonus tambahan, cawan telinga ini magnetik dan mudah dilepaskan, menambah lapisan kemudahan apabila perlu dibersihkan.

Berkenaan dengan jangka hayat bateri, Sonos mengatakan bahawa Ace boleh bertahan selama 30 jam secara berterusan, dan dengan sokongan cas pantas, cas pantas selama 3 minit akan memberikan tiga jam lagi hayat bateri kepada headphone. Dan ya, ia dilengkapi dengan kabel USB-C sendiri.

Headphone Sonos Ace akan tersedia untuk pembelian bermula 5 Jun 2024 dan akan dijual dengan harga RM2,299, manakala pra pesanan untuk produk itu bermula hari ini. Pengguna boleh memilih di antara dua warna: Hitam atau Putih Lembut. Bagi mereka yang ingin melihat lebih dekat produk ini, anda boleh ke kedai Konsep Sonos di Starhill Gallery.

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk kemas kini lebih lanjut dan berita terkini.Source link

Leave a Reply