Fantasi kanak-kanak kini telah rosak, dulu hanya menonton Pooh kerana kemesraan wajahnya.


Zaman sekarang habis rosak fantasi kanak2 min..dulu tgok pooh sebab kecomelan dan kegebuan dia..skrg tgok pooh kejam betul..hilang dia punya sopan and kecomelan dia..

First filem Winnie The Pooh: Blood And Honey tu cinematography dia mcm mengarut sikit.. walaupun plot biasa2 tpi min dapat gak laa habiskan..

Bile tengok trailer second movie dia ni mcm wow!!! Byak betul dorang dah improve..maybe yg second movie ni bajet dah besar..tu yg dpt buat lebih baik tu…

Korang baca laa sendiri kat bawah ni 👇🏻👇🏻👇🏻

Pooh Kembali Mengganas Didalam Winnie The Pooh: Blood And Honey II

Selamat menonton 😉😉😉




Source

Leave a Reply