Edisi Game of the Year Dragon Age Inquisition Percuma di Epic Games Store Hingga 23 Mac.


Jualan Mega Epic Games Store sedang berlangsung sekarang, dan akan berakhir pada 13 Jun. Seperti biasa dengan platform ini, syarikat juga memberikan permainan secara percuma ketika jualan sedang berlangsung. Dan salah satu judul besar yang diberikan secara percuma adalah Dragon Age Inquisition.

Dengan lebih spesifik, ini adalah Dragon Age Inquisition: Game of the Year Edition, yang dilengkapi dengan semua DLC yang diterima permainan tersebut semasa tempohnya. Malangnya, menurut TechSpot, walaupun menuntutnya dari Epic Games Store, anda masih perlu menggunakan peluncur EA untuk menjalankan permainan tersebut. Tidak terlalu mengejutkan mengambil kira segalanya, tetapi tetap patut disebut.

Dragon Age Inquisition percuma EGSDragon Age Inquisition percuma EGS
Sumber: Epic Games Store.

Jika apa-apa, Dragon Age Inquisition berbaloi dimainkan jika anda belum mencuba, atau mungkin semula jika sudah pernah, kerana entri seterusnya dalam siri tersebut, Dreadwolf, mungkin sudah hampir tiba. Dengan lebih spesifik, laporan kewangan EA yang baru-baru ini mencatatkan bahawa Dreadwolf akan dilancarkan dalam tahun kewangan semasa penerbit tersebut, yang berakhir pada 31 Mac 2025.

Sekurang-kurangnya, Edisi Game of the Year Dragon Age Inquisition boleh ditebus daripada Epic Games Store sehingga 23 Mac. Masih ada kurang dari seminggu untuk berbuat demikian, tetapi lebih baik lakukan lebih awal daripada lewat.

(Sumber: Epic Games Store, TechSpot)

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk mendapatkan lebih banyak kemas kini dan berita terkini. 

Source link

Leave a Reply