Dia Terkejut Kerana Terlepas Phone Apabila Dia Membuka Awal Lagi


Awal2 opening lagi dia dah buatkan min terkejut beruk sampai terlepas phone min… Tetiba jerr dia keluar pocong..igtkan penampakkan hantu tu lambat laa sikit😅😅😅

MATI HIDUP BALIK

Awal2 dah boleh tangkap kisah dia pasal saka..sebab dah bpe kali mati dia hidup balik..tpi jalan cerita dia agak unik jugak laa..sbb melibatkan sahabat sepeguruan dia..

Tok Ayah ni..mmg dah bape kali dah org datang nak uruskan jenazah dia tup2 org dok bacakan yassin dia bangun..org kg tgh mandikan dia..dia bgun…anak dia si Sarah ni pon naik stress…

Sarah tau bapak dia ni membela..orang kg pon tahu Tok Ayah ni ade ilmu kebal n kuat..mne tak nye angkat kayu balak dalam kebun sorang2 dia boleh handle…

Nak tak nak Sarah dia buat ape yg patut utk selamatkan bapak dia dari mati hidup balik..bagi bapak dia makan rebung buluh hitam..potong tali pinggang keramat bapak dia.. sebelum mati kne bukak atap rumah..baru laa Tok Ayah ni meninggal..

Tok Ayah ni ade menuntut ilmu persilatan..3 kawan sepeguruan masa dorang bertiga ni muda2 ade laa buat perjanjian dgn jin..sorang dah buang dah saka yg ada n dah bertaubat..yg sorang ni plak masih mempraktikkan amalan khurafat tu..kire bomoh laa

Kawan Tok Ayah yg bomoh ni kne kacau dgn sakal Tok Ayah ni..dia bgi masa 40 hari untuk tuntun janji dia…same gak dengan kawan lagi sorang ni..tpi yg sorang ni dah xnak buat bnde2 khurafat dah..dia lawan n bantu si Sarah..

Sarah kat rumah 24/7 kene kacau..saka bapak dia balik menyerupai Tok Ayah..kkadang kene kacau dengan pocong yg entah dari mana dtgnya…kawan Sarah yang teman Sarah pon jadi mangsa penampakkan jugak..tpi yg bgusnya kawan dia ni sgt supportive…

Ending dia korang layan laa sendiri..min dah bgi spoiler banyak sangat ni..korang boleh layan MATI HIDUP BALIK dekat Astro Go

Selamat menonton 😉😉😉
#AstroGo
#StreamOnAstro




Source

Leave a Reply