Jenama-jenama telah mula menampilkan produk sebelum CES 2024, dan Dell turut serta. Permukaan produk yang dikemukakan oleh syarikat mereka dikenali sebagai skrin UltraSharp Curved Thunderbolt Hub, yang hadir dalam saiz 40- dan 34-inci. Salah satu klaim syarikat untuk skrin ini adalah pensijilan keselesaan mata bintang lima dari TUV Rheinland.

Dengan perkataan “Hub” terdapat dalam namanya, anda pasti membayangkan bahawa skrin UltraSharp Curved Thunderbolt Hub Dell dilengkapi dengan banyak port. Dan anda betul. Skrin varian 40-inci dilengkapi dengan satu port Thunderbolt 4 dengan penghantaran kuasa sehingga 140W, dengan dua lagi port USB-C, serta empat port USB-A. Terdapat juga satu port HDMI 2.1 dengan Fixed Rate Link (FRL), satu DisplayPort 2.1, dan satu port LAN RJ45 yang menyokong kelajuan sehingga 2.5Gbps. Saiz yang lebih besar juga bermaksud resolusi 5K (5,120 x 2,160).

Dell UltraSharp Curved Thunderbolt Hub ports
Sumber: Dell.

Mengurangkan saiz kepada 34-inci tidak mengurangkan spesifikasi skrin UltraSharp Curved Thunderbolt Hub Dell banyak. Bezanya adalah resolusi, yang turun kepada WQHD (2,560 x 1,440), dan penghantaran kuasa port Thunderbolt 4 turun kepada 90W. Lain-lain perkara yang sama antara kedua-dua skrin UltraSharp Curved Thunderbolt Hub Dell termasuk julat warna DCI-P3 99%, pensijilan Vesa DisplayHDR 600, dan kadar segar 120Hz.

Dell UltraSharp Curved Thunderbolt
Sumber: Dell.

Dell mengumumkan bahawa skrin UltraSharp Curved Thunderbolt Hub akan tersedia menjelang penghujung Februari. Walau bagaimanapun, syarikat itu tidak berkongsi berapa harga tempatan mereka. Adalah lebih dekat dengan jendela pelepasan itu bahawa syarikat itu akan mendedahkan harga mereka.

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk perkembangan terkini dan berita terkini. 

Source link

Leave a Reply