Dead Island: Riptide Percuma Di Steam Hingga 16 FebruariJika anda merupakan penyokong siri Dead Island, tetapi tidak mahu memainkan permainan baru melalui Epic Games Store, anda akan gembira mengetahui bahawa judul itu akan tiba di Steam dalam dua bulan. Demikian juga, jika anda bukan penyokong tetapi tidak menolak tawaran permainan percuma, terdapat berita baik untuk anda juga. Dead Island: Riptide kini percuma di Steam, tetapi hanya untuk beberapa hari.

Secara khusus, permainan ini percuma jika anda menuntutnya sebelum 16 Februari. Tawaran ini merupakan sebahagian daripada “perayaan”, kalau anda mahu memanggilnya begitu, kerana eksklusiviti Epic Games Store Permainan yang akan berakhir tidak lama lagi, seperti yang disebutkan sebelum ini. Akibatnya, bukan sahaja Dead Island: Riptide percuma, Edisi Definitif permainan pertama, dan juga permainan Retro Revenge side-scroller, kedua-duanya tersedia dengan potongan harga yang besar.

Untuk menuntut salinan percuma Dead Island: Riptide anda, yang perlu anda lakukan hanyalah log masuk ke akaun Steam anda, dan menambahkannya ke perpustakaan anda sebelum tengah malam, 16 Februari 2024. Jika anda berminat untuk membeli dua permainan yang lain, potongan harga mereka akan berlangsung lebih lama. Secara khusus, mereka akan mendapat potongan harga sehingga seminggu dari sekarang, iaitu 21 Februari.

Jika anda menunggu untuk Dead Island 2 itu sendiri menjadi tersedia, ia jelas lebih lama lagi untuk menunggu. Walaupun anda boleh menambahkannya ke senarai keinginan anda sekarang, anda hanya boleh membayar permainan tersebut apabila tarikh 22 April tiba.

(Sumber: Steam)Source link

Leave a Reply