MENGIKUTI berita pada bulan Mac bahawa AliExpress menjadi rakan e-dagang global eksklusif pertama UEFA EURO 2024, hari ini, AliExpress, sebuah pasaran runcit dalam talian antarabangsa, secara rasmi menyambut David Beckham sebagai duta jenama global baru mereka. Dalam perkongsian ini, Beckham akan membantu peminat ‘Menjaring Lebih Banyak dengan AliExpress’ semasa UEFA EURO 2024.

Ikona sukan dan gaya hidup global ini akan membantu pengguna AliExpress mendekati aksi melalui kempen UEFA EURO 2024 yang baru dilancarkan hari ini. Pengguna AliExpress akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam siri permainan interaktif untuk memenangi diskaun eksklusif dan hadiah terhad masa, termasuk tiket perlawanan. AliExpress melabur berjuta-juta Euro dalam diskaun, tawaran dan penglibatan semasa permainan, sebagai sebahagian dari pelaburan mereka dalam pengalaman pengguna global. Selain itu, pengguna AliExpress baru dan layak akan dimasukkan ke dalam cabutan bertuah eksklusif dengan hadiah untuk menyambut mereka ke platform tersebut.

Klik di sini untuk melihat kempen TV ‘Berbelanja Kurang, Dapat Lebih’ yang dikeluarkan hari ini.

Semasa permainan dari 14 Jun hingga 14 Julai, AliExpress akan menjalankan promosi ‘Goyang dan Menang’ yang inovatif, menawarkan hadiah terhad masa setiap kali gol berjaya dijaringkan. Semua pengguna yang layak hanya perlu log masuk ke aplikasi AliExpress dan menggoyang telefon pintar mereka sebaik sahaja bola melintasi garisan gawang, untuk peluang memenangi hadiah hebat.

“AliExpress membantu peminat mendekati UEFA EURO 2024 musim panas ini, dengan menawarkan hadiah yang hebat ketika tindakan berlangsung di padang,” kata David Beckham.

“AliExpress berbesar hati menyambut David Beckham sebagai duta global kami menjelang Musim Sukan yang akan bermula di Eropah. Sama ada anda penggemar bola sepak atau tidak, saya tidak dapat memikirkan sesiapa yang lebih baik untuk menunjukkan betapa mudahnya untuk menang dengan AliExpress semasa UEFA EURO 2024,” kata Gary Topp, Pengarah Komersial Eropah, AliExpress.

Komitmen dan pelaburan berterusan secara global

AliExpress terus melabur dalam perkhidmatan premium mereka, AliExpress Choice, yang menawarkan pengguna pilihan yang hebat, penghantaran cepat dan pemulangan tanpa masalah serta berjuta-juta diskaun dan tawaran semasa UEFA EURO 2024.

UEFA EURO 2024 berlangsung dari 14 Jun hingga 14 Julai di 10 bandar hos di seluruh Jerman dan akan menyaksikan 24 pasukan kebangsaan bersaing.

*Tertakluk kepada terma dan syarat, sila semak aplikasi dan laman web AliExpress untuk maklumat lanjut.Source link

Leave a Reply