CelcomDigi Akan Menghentikan Jenama Yoodo Mulai 29 OgosYoodo rasmi akan dihentikan secara rasmi. Pada 29 Ogos, jenama telekomunikasi subsidiari itu akan berhenti wujud, sebagai sebahagian daripada keperluan oleh CelcomDigi, ibu bapa syarikatnya, oleh MCMC.

Sebagai sebahagian daripada komitmen penggabungan CelcomDigi yang diluluskan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC), kami ingin memaklumkan bahawa jenama Yoodo akan dihentikan pada 29 Ogos 2024.

Kami berterima kasih kepada anda kerana menjadi pelanggan setia Yoodo.

Sila pastikan anda akan terus menikmati perkhidmatan sedia ada anda (data, panggilan suara dan SMS) tanpa sebarang gangguan.

Butir-butir lanjut mengenai peralihan ini akan dikongsi dengan anda menjelang 17 Jun 2024.

Jika anda menggunakan telekomunikasi ini sekarang, sama seperti penulis ini, anda tidak perlu bimbang terlalu banyak; CelcomDigi berjanji bahawa status quo akan kekal bagi langganan anda pada masa kini. Rancangan terkini anda – data internet, panggilan suara, SMS, semua itu – akan kekal sama atau diubahsuai mengikut citarasa anda. Demikian juga, semua saluran pembayaran akan kekal sama sehingga pemberitahuan lanjut diberikan.

Seperti yang disebut, CelcomDigi hanya akan mendedahkan lebih banyak maklumat setelah Yoodo pada 17 Jun. Selepas itu, pihak telekomunikasi tidak mempunyai banyak lagi untuk dikongsi.

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk mendapatkan lebih kemas kini dan berita terkini.Source link

Leave a Reply