Black Shark GT3 Telah Sampai Secara Rasmi Dengan Harga RM249Black Shark telah secara rasminya membawa jam tangan pintar terbaru mereka, GT3, ke pasaran Malaysia. Jam tangan ini diperkenalkan kurang dari seminggu yang lalu dan merupakan pembaharuan besar kepada jam tangan pintar GT dari tahun lalu. Perlu diperhatikan, ia mempunyai persamaan dengan OPPO Watch 4 Pro dengan skrin segi empat melengkungnya.

GT3 menampilkan paparan AMOLED 502×410 inci dengan kadar penyegaran 60Hz dan kecerahan puncak 600 nits, semuanya tertutup dalam badan zink aloi. Ia dilengkapi dengan mikrofon dan speaker terbina dalam, bermakna ia menyokong panggilan Bluetooth apabila disambungkan ke telefon anda. Untuk perlindungan, ia mempunyai rating IP68 untuk tahan debu dan air. Menghairankan, jenama tersebut tidak mendedahkan chipsetnya.

Untuk kesihatan dan kecergasan, GT3 menawarkan sensor yang boleh memantau kadar jantung, tahap oksigen darah, bilangan langkah, tidur, dan lain-lain. Ia juga dilengkapi dengan lebih dari 100 mod sukan untuk menjejaki latihan anda. Sebagai pengecasan bateri, ia boleh bertahan sehingga 10 hari dengan cas tunggal.

Dari segi perisian, ia kelihatan berjalan pada OS sendiri sebaliknya dari Wear OS. Ia mempunyai pembantu AI yang dipanggil Shark GPT dan malah menawarkan pelbagai muka jam ciptaan AI yang tidak terhad.

GT3 dijual pada harga RM249 di Lazada dan RM299 di Shopee, dengan sepasang earbuds tanpa wayar percuma untuk 50 pelanggan pertama. Ia tersedia dalam pilihan warna hitam dan perak.Source link

Leave a Reply