Basikal ni comel gila. Rasa macam nak jadi budak balik je. Aku baru beli yang saiz 16 in…


Cute je basikal ni. Rasa macam nak jadi budak balik je 😜 Aku baru beli yang 16 inch untuk anak perempuan aku, memang dia happy betul! Design dia princess pink, memang sesuai habis dengan girls yang suka warna girly. Ada 4 wheels, so lagi stabil, selamat untuk budak yang baru nak belajar. Aku rasa macam best sangat tengok anak aku naik basikal ni, macam princess je dia. Plus, aku rasa ini satu cara baik nak ajarkan anak sukan dan aktiviti luar 🚴‍♀️👸 Kalau nak buat anak korang senyum sampai telinga, belanja dia basikal ni: https://shope.ee/3AhLFZqgSb #KidsBicycle #CyclingPrincess #GiftForLittleOnes 🎥 by Disnyee Mall




Source

Leave a Reply