Kumpulan Perbankan RHB menaikkan kempen CASA dengan menawarkan jam tangan mewah dan bar emas 5-gram 999.9 yang direka bentuk secara unik menampilkan ‘The Golden Dragon and the Pearl’. Kempen ini bertujuan untuk menginspirasikan pembinaan kekayaan dan meraikan kemakmuran sempena Tahun Naga.

“Emas telah lama menjadi simbol kestabilan dan ketabahan, menempuhi badai ekonomi dan menjaga keluarga selama beberapa generasi. Sebagai representasi yang konkret terhadap nilai-nilai kekal kami di RHB, kami mereka bentuk Bar Emas ‘The Golden Dragon and the Pearl’ ini untuk memberi insentif kepada perjalanan pembinaan kekayaan pelanggan kami. Reka bentuk unik ini diilhamkan oleh mitologi Cina kuno dan melambangkan bagaimana Naga, melambangkan ketabahan, mengatasi cabaran dan mencapai pencapaian yang luar biasa untuk mendapatkan Mutiara, menandakan ganjaran berharga dan kemakmuran,” kata Jeffrey Ng Eow Oo, Pengarah Urusan Kumpulan, Perbankan Komuniti, Kumpulan Perbankan RHB.

Kempen ini berlangsung sehingga 31 Mei 2024 dan akan memberi ganjaran kepada 200 pelanggan yang layak yang mendepositkan sekurang-kurangnya RM1 juta untuk tempoh empat bulan, dengan sebuah bar emas 5-gram 999.9 yang menampilkan ‘The Golden Dragon and Pearl’. Selain itu, pelanggan juga berpeluang memiliki jam tangan mewah Swiss bernilai RM88,000, atau dua hadiah sagu hati berupa jam tangan Swiss bernilai RM69,000 setiap satu apabila mereka mendepositkan sekurang-kurangnya RM10,000 untuk tempoh empat bulan. RHB juga akan memberi ganjaran kepada lima pemenang bertuah sepanjang tempoh kempen. Setiap bulan, satu pemenang akan dipilih untuk menerima jam tangan mewah Swiss bernilai RM58,000.

Kempen Jam Tangan Mewah RHB CASA ini dibangunkan berdasarkan kejayaan Kempen Emas Deposit RHB yang terdahulu, yang juga memberi ganjaran kepada pelanggan yang proaktif mengukuhkan masa depan kewangan mereka dengan menambah deposit dengan Bank.Source link

Leave a Reply