Bangun awal pagi feeling sejuk mata memandang, ni semua budak-budak yang tolong kemas…

Bangun pagi-pagi rasa sejuk mata memandang, ni semua anak-anak yang tolong kemaskan before diorang tido nak boleh ke siap ni mulut masing-masing potpet-potpet. Its not easy to train them to do this actually, yelah dengan jadual sekolah mereka yang pack everyday. Balik rumah malam-malam kena kemas, kita dulu balik sekolah petang-petang boleh main bola dah, mereka sekarang ni nak main pun kadang-kadang tak sempat, sekolah dari pagi balik pukul 5 pm. Pastu malam nak buat homework lagi kan? Alhamdulillah segala puji only for Allah, rasa bersyukur dah anak-anak dah pandai kemas rumah❤️ Kredit: Nor Azimah Bt Mohamad





Source

Leave a Reply