Siri telefon ASUS ROG telah bekerjasama dengan permainan video sebelum ini, yang tidak menghairankan kerana ia adalah siri telefon permainan. Tahun lalu, ROG Phone 6 mendapat satu dengan Mobile Legends: Bang Bang – walaupun sekuelnya sudah muncul ke pasaran. Sekarang, generasi semasa ASUS ROG Phone 8, bersama model Pro, sedang mendapat giliran mereka dengan kolaborasi permainan mudah alih, kali ini dengan PUBG Mobile.

Jika anda berharap untuk edisi khas ASUS ROG Phone 8 walaupun, itu tidak akan berlaku. Sebaliknya, model asas mendapat potongan harga, turun ke RM3,599. Tiada nasib baik untuk model Pro, tetapi kedua-dua versi juga akan mendapat casing Devilcase Guardiam percuma, yang serasi dengan AeroActive Cooler X, bernilai RM149, dibuang secara percuma semasa tempoh promosi ini.

Kolaborasi ASUS ROG Phone 8 dengan PUBG MobileKolaborasi ASUS ROG Phone 8 dengan PUBG Mobile
Sumber: ASUS.

Promo untuk siri ASUS ROG Phone 8 ini bersempena dengan pelancaran versi 3.20 terkini PUBG Mobile. Jadi jika membeli salah satu daripada dua varian yang terlibat dalam promosi ini juga akan mendapat item dalam permainan eksklusif. Bagi mereka yang tidak merancang untuk membeli telefon, terdapat juga acara pemberian dalam permainan, yang akan menyaksikan pemain yang menyelesaikannya berpeluang memenangi ASUS ROG Phone 8 yang disebutkan sebelum ini.

Kolaborasi permainan ASUS ROG Phone 8 dengan PUBG MobileKolaborasi permainan ASUS ROG Phone 8 dengan PUBG Mobile
Sumber: ASUS.

Untuk mengingatkan, promo istimewa ini melibatkan pengurangan harga RM400 untuk model asas telefon, sementara kedua-dua model asas dan Pro mendapat casing bernilai RM149 secara percuma jika dibeli semasa tempoh promosi ini. Jika anda membeli salah satu daripada dua, anda juga akan mendapat item dalam permainan yang mencerminkan kolaborasi antara ASUS ROG Phone 8 dan PBG Mobile. Jika tidak, pemain permainan juga berpeluang untuk memenangi telefon itu sendiri melalui misi acara dalam permainan. Anda boleh mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai acara promosi berterusan, yang akan berakhir pada 30 Jun, melalui laman rasmi di sini.

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk lebih banyak kemas kini dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply